Trafik Info - Covid19

COVID-19 Information for rejsende med Disko Line "Cruise & Hotel"

Vi har stor forståelse for, at du kan være bekymret for din rejse til Grønland med Disko Line's "Cruise & Hotel"  i den kommende tid.

Disko Line forholder sig således til coronavirus situationen. Disko Line følger situationen dagligt, og vi retter os som altid efter Det Danske Udenrigsministeries officielle rejsevejledninger og vejledninger fra det Grønlandske selvstyre. 

Gældende for rejser fra 13. marts - 13. april 2020
Alle pakkerejser, med afrejse i perioden d. 13. marts til 13. april 2020 jf. Det Danske Udenrigsministeriums (UM) rejsevejledning er således blevet aflyst. Disko Line har orienteret de berørte rejsende.

Gældende for rejser fra 14. april - 10. maj 2020
Jævnfør Statsministerens pressemøde mandag d.6/4/2020 kl.20.00, blev det oplyst at Udenrigsministeriet fraråder alle rejser ud af Danmark frem til d.10/05/2020. Det betyder, at alle pakkerejser med Disko Line "Cruise & Hotel" i denne periode hermed er aflyst. Disko Line kontakter de berørte rejsende direkte.

Gældende for rejser fra den 11. maj - 31. maj 2020
Udenrigsministeriet forlængede lørdag den 9. maj sin globale rejsevejledning. Derved fraråder Udenrigsministeriet alle ikke-nødvendige rejser for hele verden til og med 31. maj. Det betyder, at alle Disko Line "Cruise & Hotel"rejser i denne periode hermed er aflyst. Disko Line skriver direkte ud til de berørte rejsende.

Gældende for rejser efter den 31. maj - 20. juli 2020
Så snart der er nyt fra myndighedernes side, der har direkte indflydelse på en specificeret rejseperiode efter d.31/05/20, kontakter Disko Line disse rejsende og orienterer dem om situationen. Denne procedure vil vi følge efterhånden, som der kommer nye udmeldinger fra Udenrigsministeriet og det Grønlandske Selvstyre.

For alle Disko Line's pakkerejser "Cruise & Hotel" med afrejse efter d.31/05/2020 er det principielt vores generelle rejsebetingelser der gælder.

Gældende for rejser efter d. 20. juli 2020

Alle indrejsende der kommer udenfor Grønland skal beholde deres masker på til de når deres slutdestination medmindre de har opholdt sig i mere end 14 dage i Grønland, Færøerne eller Island. 

Re-test på 5. dagen efter ankomst, samt karantæne vil udgå i større byer, hvis slutdestinationen er et af nedenstående byer:

Vi anbefaler, at man til hver en tid holder sig opdateret med de krav som myndighederne har, da der kan være ændringer eller yderligere krav/restriktioner.

Du kan læse mere her: https://nun.gl/