Råd og Vejledning

 

Fordele ved den nye servicekontrakt med Disko Line:


Køb af billet:

Du køber din billet online på vores hjemmeside. Du kan også købe din billet på vores kontor i Ilulissat mod et gebyr på 100 kr. pr. billet eller du kan købe din billet via et rejsebureau.

  


 

Refundering af billet:

Indtil kl. 16.00 hverdagen før afrejse er det muligt at få refunderet din billet via disko Line's hjemmeside mod et gebyr på 75 DKK pr. billet. Billetter kan refunderes online. Indbetalt beløb vil blive indsat på det kort, hvormed rejsen er købt. Klik her for annullering af billet.

 


Aflysninger/forsinkelser:

 

Disko Line ombooker ved irregularitet automatisk en aflyst rejse med helikopter til første ledige afgang med skib eller omvendt, hvis vejret tillader dette. Dette sker, så passagereren kan komme med først ledige forbindelse til sin destination. Prisdifferencen heri kan hverken refunderes eller blive opkrævet.

Disko Line vil ved irregularitet automatisk ombooke dig til den forbindelse med skib/helikopter, der vil få dig hurtigst frem til destinationen. Du vil modtage en SMS om ændringen, så snart du er blevet ombooket og få en ny rejseplan. Såfremt den rejsende tager imod dette tilbud, vil der ikke kunne opnås kompensation for prisdifference.
- Ønsker du ikke den foreslåede omlægning af rejsen, er det vigtigt, at du omgående kontakter Disko Line på telefon +299 94 53 00 - hvor du kan blive ombooket til den første ledige afgang med det oprindelige transportmiddel. Forsinkelsen vil ofte have en længere varighed.

 

Der ydes ikke kompensation for evt. tabt arbejdsfortjeneste.

I tilfælde af irregularitet skelnes der desuden mellem om du har en grønlandsk bopælsattest eller ej.  Det er derfor VIGTIGT, at du altid medbringer din bopælsattest på rejsen, så vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude.

Hvis du IKKE har en bopælsattest, anbefaler vi på det kraftigste, at du tegner en rejseforsikring, så du er dækket mod forsinket fremmøde.

Klik her for at læse mere om Irregularitet.

 


Rejser med skib:

Du må maksimalt medbringe 30 kg bagage.

Husk venligst at møde op i god tid før afrejse, så der ikke opstår unødige forsinkelser. Du SKAL ved rejser med SKIB møde op senest 30 min. før afgang, ellers risikerer du, at billetten er solgt til anden side. Kommer du for sent, er billetten mistet og du har ikke krav på refundering af billetten.

 


Rejser med helikopter:

Du må medbringe 1 stk. bagage á max. 20 kg samt 1 stk. håndbagage af max. 8 kg (55x40x23cm).

Husk venligst at møde op i god tid før afrejse, så der ikke opstår unødige forsinkelser. Du SKAL ved rejser med HELIKOPTER møde op senest 60 min. før afgang, ellers risikerer du, at billetten er solgt til anden side. Kommer du for sent, er billetten mistet og du har ikke krav på refundering af billetten. 

Er du i transit mellem to rejser, kan der være mindre end 60 minuttter fra ankomst til afgang. I disse tilfælde er du undtaget fra ovenstående regel.

  


Befordringsbestemmelser:

Mangler du flere oplysninger henviser vi venligst til vores befordringsbestemmelser:

Klik her for at læse befordringsbestemmelser.

 

Du er også meget velkommen til at kontakte os for yderligere råd og vejledning.