Hotel Diskobay - Qasigiannguit

Hotel Diskobay er smukt beliggende på toppen af pynten ved indsejlingen til Qasigiannguit. Fra terrassen er der en fantastisk udsigt over Diskobugten og i klart vejr ses Diskoøen i horisonten. Ofte er det muligt fra hotellets restaurant og terrasse at se de store pukkelhvaler boltre sig helt tæt på land; en uforglemmelig og fantastisk oplevelse. Restauranten på Hotel Diskobay tilbyder sæsonbetonede retter lavet af friske råvarer. Der serveres grønlandske specialiteter som moskus, rensdyr og forskellige fisk. Om sommeren benytter vi flittigt den udendørs terrasse med servering af BBQ.

Rejsen til Hotel Diskobay - Qasigiannguit

På sejlturen fra Ilulissat til Qasigiannguit venter der en storslået oplevelse for passagererne. Umiddelbart efter at færgen er sejlet ud af havnen i Ilulissat, har man fjordmundingen til Ilulissat Isfjord på bagbordsside. Kæmpestore isfjelde i alverdens former befinder sig her ved "Isfjeldsbanken", hvor de største af dem er grundstødt på den undersøiske moræne. Lidt længere mod syd kan vi inde på land skimte konturerne af bygden Ilimanaq, som faktisk er den beboede bygd i Grønland i dag, der kan føres længst tilbage i tid. I Diskobugten generelt, men især ved isfjeldsbanken, er der gode chancer for at se sæler boltre sig i vandet. Oftest er det ringsæler, som på Grønland kaldes "netsider", men grønlandssælerne er også hyppigt forekommende. Og så er der selvfølgelig de graciøse pukkelhvaler, der er meget almindelige i Diskobugten i den arktiske sommer.

Værelser

Superior+ værelse

Værelser

Hotel Diskobay har 15 dejlige værelser. Deriblandt 4 store og pæne dobbeltværelser. Alle værelser er røgfrie og udstyret med eget toilet og bad samt tv. Værelserne ligger enten med smuk udsigt over Diskobugten eller med flot udsyn over havnen og byen. Hotel Diskobay tilbyder trådløst internet overalt på hotellet, samt vaskeservice til gæster, der har et længere ophold på hotellet. Morgenmad er inkluderet. (Vælger du kategorien "Bedste komfort" ved booking af din rundrejse, vil du få tildelt et værelse på Hotel Diskobay). Morgenmad er inklusiv.

Restauranten på Hotel Diskobay

Restauranten på Hotel Diskobay tilbyder sæsonbetonede retter lavet af friske råvarer. Der serveres grønlandske specialiteter som moskus, rensdyr og forskellige fisk. Om sommeren benytter vi flittigt den udendørs terrasse med servering af BBQ.

 

Book værelse på Hotel Diskobay - Qasigiannguit

Qasigiannguit

Qasigiannguit ligger smukt placeret ud til Diskobugten og er omkranset af de bagvedliggende 450 m høje fjelde. Navnet betyder "de små spraglede sæler" på grund af tidligere tiders store forekomst, men kaldes på dansk Christianshåb efter Kong Christian 6. Qasigiannguit er en moderne by med alt, hvad dertil hører, men samtidig er den ikke større end, at den oprindelige bygdestemning er bevaret og alt ligger i gå-afstand. Det omkringliggende område er yderst velegnet til lettere vandreture, hvor man kan være heldig at se nogle af områdets moskusokser.