Hotel Avannaa - Ilulissat

Hotel Avannaa er beliggende ved indfaldsvejen fra Ilulissat lufthavn kun 10 minutters gang fra centrum. Fra hotellet er der en fantastisk udsigt over Ilulissat Isfjord og byen.

Værelser

Superior+ værelse

Værelser

Vi kan tilbyde vores gæster 22 enkelt- eller dobbeltværelser med mulighed for opredning. Alle værelser har eget bad/toilet, 32″ fladskærms TV, internetforbindelse, trinettekøkken samt udgang til altan. I enkelte af værelserne er der minikøkken med køleskab. Værelserne er indrettet i en lys og enkel nordisk stil. Værelserne er beliggende i stueplan, 1. sal og 2. sal. Halvdelen af værelserne har udsigt over Diskobugten - disse tilbydes efter princippet, først til Mølle. Morgenmad er inklusiv.

Morgenmadsrestaurant

I stueplan er der morgenmadsrestaurant med terrasse, hvor vi kan tilbyde gæsterne morgenmad. Hotellet er røgfrit – både værelser og restaurant. Det er dog tilladt at ryge udendørs.

Ilulissat

Ilulissat er endvidere nabo til Ilulissat isfjord/Kangia, der i 2004 kom på UNESCO's verdensarvsliste. Kangia er stedet, hvor Grønlands velkendte mastodonter af isbjerge stammer fra. Isfjorden rummer en af de største og mest aktive gletsjere i verden og bevæger sig fremad med ca. 20 meter i døgnet. Gletsjeren kælver ca. 10 % af den indlandsis, der presses ud i havet fra Grønland om året.

Ilulissat er Grønlands 3. største by og hedder på dansk Jakobshavn. Kun hovedstaden Nuuk og Sisimiut er større. Byen er grundlagt af handelsmanden Jacob Severin. Kommunen huser godt 5.000 indbyggere og godt 4.000 slædehunde.