Sømandshjemmet - Aasiaat

Aasiaat Sømandshjem - et 3 stjernet hotel med hjemlig atmosfære beliggende i rolige omgivelser direkte ud til Diskobugten.

Sømandshjemmet i Aasiaat er et 3-stjernet moderne familiehotel med 36 værelser, hvoraf 10 er helt nye og ligger i en ny tilbygning og 11 værelser er totalrenoveret. Vi har tre standard-typer af værelser, og vores nye Standard Plus værelser skal fremhæves, fordi de er store, har alle bekvemmeligheder og tilmed en storslået udsigt til isfjelde - og på en heldig dag også hvaler.

Desuden har vi i vores nye tilbygning et stort kursuslokale med den flotteste udsigt, hvilket giver mulighed for at træffe beslutninger i gode og smukke omgivelser. Uanset om formålet med opholdet er ferie, forretning eller transit, er sømandshjemmet i Aasiaat det optimale sted at overnatte i rolige omgivelser.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Værelser

Standard+ værelser

Standard Plus-værelser er store og dejlige. De har helt nye 32” fladskærms-tv, der er gulvvarme og badeværelserne er store og lyse. Udsigten over havnen og havet er fantastisk, og den vil du nyde i fulde drag. Alle Standard Plus-værelser ligger i hovedbygningen. Morgenmad er inklusiv.

Standard værelser

Vores Standardværelser er moderne og velholdte værelser med eget bad og toilet. På alle værelser er der nye 26” fladskærms-tv. Standardværelserne er placeret både i hovedbygningen og annekset. Morgenmad er inklusiv.

Rejsen til Aasiaat

Rejsen rundt i Diskobugten kan nemt starte i Aasiaat. Akkurart som Ilulissat kan der opnåes indenrigsflyvning med fastvinge fly til/fra Kangerlussuaq fra byen. Kommer du sejlende til byen, vil du opleve at den ligger godt skærmet af for vind og vejr bag skærgårdens klipper. Netop skærgården omkring Aasiaat gør det til et velegnet område for folk der har lyst til at prøve kræfter med kajak.